Perberesit:
- Per 4 persona: 4 patate te medha
- 4 veze
- Gjalp
- Djath parmesan i grire
- Kripe, piper dhe rigon
Receta:
- Zjejme patatet me lekure derisa piruni te hyje me lehtesi ne to
- Pasi te ftohen pak, i ndajme ne 2 gjysma
- Me ndihmen e 1 luge u heqim midisin 4 prej gjysmave te patateve
- Ne 1 tigan skuqim pjesen e patateve te nxjerra nga midisi me djath, kripe, piper dhe rigon
- I rimbushim patatet me harxhin e pergatitur
- Siper u vendosim nga 1 veze sy
- I pjekim per rreth 15 minuta derisa veza te mpikset
Ju befte mire!
Kujt i pelqen te eksperimentoje pakez me shijet si mua? Ky eshte 1 kombinim qe sduhet humbur! Kam preferuar ta shoqeroj me pilaf te thjeshte.
Comments
Post a Comment