Patate te pjekura me veze sy


Perberesit:
  • Per 4 persona: 4 patate te medha
  • 4 veze
  • Gjalp
  • Djath parmesan i grire
  • Kripe, piper dhe rigon
Receta:
  • Zjejme patatet me lekure derisa piruni te hyje me lehtesi ne to
  • Pasi te ftohen pak, i ndajme ne 2 gjysma
  • Me ndihmen e 1 luge u heqim midisin 4 prej gjysmave te patateve
  • Ne 1 tigan skuqim pjesen e patateve te nxjerra nga midisi me djath, kripe, piper dhe rigon
  • I rimbushim patatet me harxhin e pergatitur
  • Siper u vendosim nga 1 veze sy
  • I pjekim per rreth 15 minuta derisa veza te mpikset
                                                 Ju befte mire!

Kujt i pelqen te eksperimentoje pakez me shijet si mua? Ky eshte 1 kombinim qe sduhet humbur! Kam preferuar ta shoqeroj me pilaf te thjeshte.


Comments