Receta:
- Gjalp
- 3 thelpij hudher
- 5 luge gjelle miell
- Leng pule (ose uje)
- Kripe, piper
- Gjethe dafine
Receta:
- Ne 1 tenxhere skuqim miellin me gjalp derisa mielli te marre 1 ngjyre te arte
- Shtojme lengun e pules dhe e perzjejme vazhdimisht ne menyre qe te mos formohen kokrriza
- Shtojme hudhren e grire, kripen, piperin dhe gjethet e dafines
- E leme te marre vale duke u siguruar here pas here qe te mos e kete shterur lengun
Ju befte mire!
Pas 1 dite agjerimi ka rendesi te hash 1 syfyr jo shume te rende qe permban vitamina, shije dhe te hidraton. Me shpresen qe ALLAHU i madherishem te na e kete pranuar kete dite, gatuajeni kete cervish qe nuk do tju lodhe shume. Edhe pse nenat dhe grate tona heroina gatuajne mrekullueshem edhe me agjerim.
Ah po, hudhrat u mundesuan nga kopshti im ne ballkon.
Ah po, hudhrat u mundesuan nga kopshti im ne ballkon.
Comments
Post a Comment