Cervish me leng pule


Receta:
  • Gjalp
  • 3 thelpij hudher
  • 5 luge gjelle miell
  • Leng pule (ose uje)
  • Kripe, piper
  • Gjethe dafine
Receta:
  • Ne 1 tenxhere skuqim miellin me gjalp derisa mielli te marre 1 ngjyre te arte
  • Shtojme lengun e pules dhe e perzjejme vazhdimisht ne menyre qe te mos formohen kokrriza
  • Shtojme hudhren e grire, kripen, piperin dhe gjethet e dafines
  • E leme te marre vale duke u siguruar here pas here qe te mos e kete shterur lengun
                                       Ju befte mire!

Pas 1 dite agjerimi ka rendesi te hash 1 syfyr jo shume te rende qe permban vitamina, shije dhe te hidraton. Me shpresen qe ALLAHU i madherishem te na e kete pranuar kete dite, gatuajeni kete cervish qe nuk do tju lodhe shume. Edhe pse nenat dhe grate tona heroina gatuajne mrekullueshem edhe me agjerim.
Ah po, hudhrat u mundesuan nga kopshti im ne ballkon.




Comments