Per kete recete do tju duhen:
- Miell
- Uje
- Kripe, oregano, piper dhe ereza te tjera sipas deshires
- Djath (i bardhe, kackavall, mozarela dhe djath 'blu' ose i mykur)
- Suxhuk
- Proshute
- Domate qershize
- Salce domatesh
- Vaj ulliri
- Maja, fryres
Receta:
- Perpiquni qe brumi te jete pak me i forte se ai i byrekut
- Mbulojeni me 1 qese dhe lereni te pushoje per rreth 1 ore
- Hapni me ndihmen e 1 okllaije brumin
- Lyejini petet me salce dhe shtojini suxhuk, proshute, djath dhe domatet qershize, pa harruar erezat
- Mund ti shtoni edhe ullinj
- Ne qofte se doni te beni pica '4 djathrat', mos i hidhni salce domatesh por filloni direkt duke formuar shtresa me djathrat e juaj te preferuar
- Piqeni ne furre
Ju befte mire
Kesaj here nuk po flas sepse jam e sigurte qe kur behet fjale per pica, fjalet jane te teperta. Pluuus nuk dua te me shani e te me thoni se sa shume flas ndonjehere. Keshtuqe kaloni menjehere tek fotot me poshte per disa ide picash.
Comments
Post a Comment