Per kete recete do tju duhen:
- 7 veze
- 1 gote vaj
- 1 gote qumesht
- 1 gote sheqer
- 1 gote miell
- Fryres embelsirash
- Vanilje pluhur
- 1 banane
- Cokollate e shkrire
Receta:
- Ndajme te bardhat e vezeve nga te verdhat
- Rrahim me mikser te verdhat derisa te formohet 1 mase kremoze
- Shtojme sheqerin, qumeshtin, fryresin dhe vajin
- Vazhdoni ti miksoni per disa minuta
- Ne fund shtoni dalengadale miellin, gjithmone duke e perzjere
- Lyeni taven me pak vaj dhe piqeni
- Nderkohe, rrihni fort me mikser te bardhat e vezeve derisa te formohet 1 mase kremoze e qendrueshme
- Shtoni vaniljen pluhur per shije
- Pasi pjesa e kekut te jete pjekur, lyejeni me te bardhat e vezeve
- Futeni perseri ne furre dhe piqeni per disa minuta te tjera
- Ne fund lyjeni me cokollate te shkrire dhe prijeni ne katrore
- Mund ti shtoni banane te prera ne rrathe te holle permbi cdo cope
Ju befte mire!
Mund ta them me sigurine me te madhe se kjo embelsire eshte 1 nder te preferuarat e mia! Do te me kujtoni kur ta beni. Mund ta hane edhe ata qe momentalisht per 1 arsye apo tjeter u mungojne disa dhembe.
Do doja tju paraqesja edhe 1 foto nga kendi anash, por gjithesi ju mund ta shikoni edhe vete se sa e trashe behet. Emri te intrigon sepse ne jemi mesuar vetem ti bleme ne qese Marshmallowet. Eshte koha edhe ti beni tashme.
Mund ta them me sigurine me te madhe se kjo embelsire eshte 1 nder te preferuarat e mia! Do te me kujtoni kur ta beni. Mund ta hane edhe ata qe momentalisht per 1 arsye apo tjeter u mungojne disa dhembe.
Do doja tju paraqesja edhe 1 foto nga kendi anash, por gjithesi ju mund ta shikoni edhe vete se sa e trashe behet. Emri te intrigon sepse ne jemi mesuar vetem ti bleme ne qese Marshmallowet. Eshte koha edhe ti beni tashme.
Comments
Post a Comment